Ledeninformatie

Ledeninformatie BSC Kokoro

Beste bezoeker/lid van BSC Kokoro,

Op deze pagina vindt u relevante informatie die u nodig hebt als u lid bent of wilt worden, c.q. weer op wilt zeggen. Dus ook korte informatie over de lessen.

Iedereen tussen de acht en achtentachtig jaar oud (Synoniem voor iedereen mag meedoen!) kan bij ons meedoen met de lesactiviteiten die wij elke week organiseren in de gymzaal “Drooghe Bol” achter de basisschool “De Rank” in Julianadorp (gemeente Den Helder).

Het adres is: Drooghe Bol 1007 te Julianadorp

De les begint om half acht en stopt om half negen in de avond. Tijdens alle vakanties zijn wij gesloten.

Contributie: De contributie bedraagt 15 euro per maand voor iedereen vanaf 13 jaar. T/M 12 jaar bedraagt deze 10 euro per maand.

Mensen kunnen altijd komen kijken. Er zijn bankjes om op te zitten aanwezig in de zaal. Iedere potentiële nieuwe leerling mag gratis twee proeflessen meedraaien om een goede indruk op te doen en daarna lid te worden middels het inschrijfformulier dat bij ons te verkrijgen is. Opzeggen dient te allen tijde schriftelijk te geschieden met een maand opzegtermijn. Het inschrijfformulier is op deze website te downloaden. Op dit formulier staat alle relevante betalingsinformatie. U mag deze downloaden, invullen en meenemen naar de les of deze inscannen en dan meesturen als bijlage in een e-mail naar info@bsckokoro.nl of naar cpj_jansen@quicknet.nl waarna wij het proces van het lid worden in gang zetten.

Wij hebben het liefst dat men automatisch elke maand de contributie overmaakt.

Update 14-07-2019:

De NVBL waar de leraar bij aangesloten is, is rijkserkend via NOC*NSF. Tegenwoordig zijn wij ook aangesloten bij de Federatie Oosterse Gevechtskunsten FOG. Hierdoor zijn onze lessen en diploma’s indirect ook rijkserkend. Ook zijn wij dan WA verzekerd tegen eventuele ongevallen die tijdens de lessen kunnen voorkomen. De kosten voor de AJBA bedragen 5 euro per jaar. Tevens krijgt men hiervoor een paspoort van de AJBA . Dit is een internationale bond waar de NVBL weer een samenwerkingsverband mee heeft. In dat (persoonlijke!) paspoort  worden de behaalde kyugraden (onder de zwarte band!) bijgehouden maar ook de Dangraden (boven de bruine band) worden hierin bijgehouden. Ook gevolgde stages kunnen hierin bijgeschreven worden. Wij zijn namelijk ook internationaal erkend! Dus (indirect)ook onze uitgegeven diploma’s.

De privé website budoinfo.nl   wordt later bewerkt naar wordpress en wordt dan via deze link beter weergegeven. Maar op deze website kunt u nu al wel, via het linkermenu, heel veel en gedetailleerde uitleg vinden over de achtergrond van de budosporten en -vechtkunsten waarop wij onze zelfverdediging baseren. Dus wilt u meer en diepgaande informatie hierover, neem dan vooral alvast een kijkje daar.

Wij hopen dat u jarenlang met veel plezier bij ons kunt trainen,sporten en uzelf bekwamen in weerbaarheid en zelfverdediging!