Ledeninformatie

Ledeninformatie BSC Kokoro

Beste bezoeker/lid van BSC Kokoro,

Op deze pagina vindt u relevante informatie die u nodig hebt als u lid bent of wilt worden, c.q. weer op wilt zeggen. Dus ook korte informatie over de lessen.

Iedereen tussen de acht en achtentachtig jaar oud (Synoniem voor iedereen mag meedoen!) kan bij ons meedoen met de lesactiviteiten die wij elke week organiseren in de gymzaal “Drooghe Bol” achter de basisschool “De Rank” in Julianadorp (gemeente Den Helder). Vanaf 1 september 2021 zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie die nu nog onbekend is. We houden u op de hoogte!

Hoogstwaarschijnlijk gaan wij weer trainen in de inpandige sportzaal van de PC Basisschool “De Rank”. De contacten hierover zijn goed en lopen.

Het adres is en blijft: Drooghe Bol 1007 te Julianadorp

De les begint om half acht en stopt om half negen in de avond. Tijdens alle vakanties zijn wij gesloten.

Contributie: De contributie bedraagt 15 euro per maand voor iedereen vanaf 13 jaar. T/M 12 jaar bedraagt deze 10 euro per maand.

Mensen kunnen altijd komen kijken. Er zijn bankjes om op te zitten aanwezig in de zaal. Iedere potentiële nieuwe leerling mag gratis twee proeflessen meedraaien om een goede indruk op te doen en daarna lid te worden middels het inschrijfformulier dat bij ons te verkrijgen is. Opzeggen dient te allen tijde schriftelijk te geschieden met een maand opzegtermijn. Het inschrijfformulier is op deze website te downloaden. Op dit formulier staat alle relevante betalingsinformatie. U mag deze downloaden, invullen en meenemen naar de les of deze inscannen en dan meesturen als bijlage in een e-mail naar info@bsckokoro.nl of naar cpj_jansen@quicknet.nl waarna wij het proces van het lid worden in gang zetten.

Wij hebben het liefst dat men automatisch elke maand de contributie overmaakt.

Update 18-03-2021:

De IBK is de bond waar de leraar bij aangesloten. Tevens krijgt men hier van een paspoort van de IBK. Het paspoort kost eenmalig 20 euro. Dit is een internationale bond waar. In dat (persoonlijke!) paspoort  worden de behaalde kyugraden (onder de zwarte band!) bijgehouden maar ook de Dangraden (boven de bruine band) worden hierin bijgehouden. Ook gevolgde stages kunnen hierin bijgeschreven worden. Wij zijn namelijk ook internationaal erkend! Dus (indirect)ook onze uitgegeven diploma’s.

Wij hopen dat u jarenlang met veel plezier bij ons kunt trainen,sporten en uzelf bekwamen in weerbaarheid en zelfverdediging!