Bonden

SJJI

Aangezien wij sinds 15-04-2018 met onze dojo een samenwerkingsverband zijn aangegaan met de SJJI, lijkt het ons beter om deze Japans en Internationaal erkende bond hier te vermelden.

Deze Japanse organisatie staat onder leiding van Soke Sadatomo Harada (10e Dan en President van de All Japan Ju-Jitsu Federation en Board Member van de Japan Martial Arts Games Association)

President Seishinkai Ju-Jitsu International is de heer Tony van Venrooy, 8ste Dan.

NVBL

Update bonden: De NVBL heeft om haar moverende redenen de samenwerking met de IBA verbroken. Sinds kort is zij aangesloten bij de

All Japan Budo association ofwel de AJBA.

Ook is zij sinds kort aangesloten als lidorganisatie bij de Federatie Oosterse gevechtskunsten ofwel de FOG.

Dit heeft gevolgen voor de paspoorten en de registraties van banden e.d. Verder verandert er niets voor de leden van BSC Kokoro. Maar het moet wel even vermeld worden zodat er geen geruchten of onduidelijkheden ontstaan. Hierdoor zijn de vermeldingen etc. die betrekking hebben op de IBA weggehaald van onze website.

De hoofdleraar van BSC Kokoro is sinds mei 2017 aangesloten bij de NVBL (De Nederlandse vereniging van Budoleraren!). De leden van Kokoro kunnen zelf echter niet bij deze bond  individueel lid worden aangezien deze geen leraar zijn! Zodra leden zelf leraar worden, kan dat wel. Via deze bond is de leraar tegen ongevallen verzekerd etc. Om bovenstaande reden kunnen leden van BSC Kokoro een paspoort aanvragen. Bij Kokoro worden er jaarlijks in juli examens afgenomen en worden diploma’s uitgereikt die in het paspoort van de AJBA of de FOG afgetekend worden. De NVBL is rijkserkend via NOC*NSF! De NVBL is aangesloten bij de AJBA en de FOG. Tevens is de NVBL aangesloten bij de IMAF (Internatonal Martial Arts Federation). Hierdoor zijn wij als BSC Kokoro (via de leraar!) dus ook internationaal erkend! De paspoorten die BSC Kokoro verstrekt aan zijn leden zijn dan ook persoonlijk en via de AJBA en of de FOG verstrekt!