Bonden

SJJI

Aangezien wij sinds 15-04-2018 met onze dojo een samenwerkingsverband zijn aangegaan met de SJJI, lijkt het ons beter om deze Japans en Internationaal erkende bond hier te vermelden.

Deze Japanse organisatie staat onder leiding van Soke Sadatomo Harada (10e Dan en President van de All Japan Ju-Jitsu Federation en Board Member van de Japan Martial Arts Games Association)

President Seishinkai Ju-Jitsu International is de heer Tony van Venrooy, 8ste Dan.

Update bonden: Sinds kort is zij aangesloten bij de All Japan Budo association ofwel de AJBA.

Ook is zij sinds kort aangesloten als lidorganisatie bij de Federatie Oosterse gevechtskunsten ofwel de FOG.

Dit heeft gevolgen voor de paspoorten en de registraties van banden e.d. Verder verandert er niets voor de leden van BSC Kokoro. Maar het moet wel even vermeld worden zodat er geen geruchten of onduidelijkheden ontstaan. Hierdoor zijn de vermeldingen etc. die betrekking hebben op de IBA weggehaald van onze website.

Bij Kokoro worden er jaarlijks in juli examens afgenomen en worden diploma’s uitgereikt die in het paspoort van de AJBA of de FOG afgetekend worden. De NVBL is rijkserkend via NOC*NSF!  Hierdoor zijn wij als BSC Kokoro (via de leraar!) dus ook internationaal erkend! De paspoorten die BSC Kokoro verstrekt aan zijn leden zijn dan ook persoonlijk en via de AJBA en of de FOG verstrekt!