Bonden

SJJI

Aangezien wij sinds 15-04-2018 met onze dojo een samenwerkingsverband zijn aangegaan met de SJJI, lijkt het ons beter om deze Japans en Internationaal erkende bond hier te vermelden.

Deze Japanse organisatie staat onder leiding van Soke Sadatomo Harada (10e Dan en President van de All Japan Ju-Jitsu Federation en Board Member van de Japan Martila Arts Games Association)

President Seishinkai Ju-Jitsu International is de heer Tony van Venrooy, 8ste Dan.

 

NVBL

De hoofdleraar van BSC Kokoro is sinds mei 2017 aangesloten bij de NVBL (De Nederlandse vereniging van Budoleraren!). De leden van Kokoro kunnen zelf echter niet bij deze bond  individueel lid worden aangezien deze geen leraar zijn! Zodra leden zelf leraar worden, kan dat wel. Via deze bond is de leraar tegen ongevallen verzekerd etc. Om bovenstaande reden kunnen leden van BSC Kokoro een IBA (International Budo Academy) paspoort aanvragen. Bij Kokoro worden er jaarlijks in juli examens afgenomen en worden diploma’s uitgereikt die in het paspoort van de IBA afgetekend worden. De NVBL is rijkserkend via NOC*NSF! Ook is de NVBL aangesloten bij de IBA (International Budo Academy). Hierdoor zijn wij als BSC Kokoro (via de leraar!) dus ook internationaal erkend! De paspoorten die Kokoro verstrekt aan zijn leden zijn dan ook persoonlijk en via de IBA verstrekt!