Aansluiting BSC Kokoro bij de IBK

Aansluiting van BSC Kokoro bij de IBK (International Budokai Kan)

Beste leden en geïnteresseerden,

Ik heb stappen ondernomen om onze Budo Sportvrienden Club kokoro aan te sluiten bij de IBK van Kaicho Jon Bluming. Deze grondlegger van Budo Allround Fighting is ons inmiddels ontvallen helaas maar wordt opgevolgd door een vriend van mij en wel Jan de Bruin.

De reden dat ik onze club wil aansluiten is omdat bij ons de kyu- danwel de Dangraden, NIET geregistreerd kunnen worden bij de NVBL. Dat komt omdat deze bond een bond is voor Budoleraren en deze puur gericht is op leraren. Deze bond leidt dus leraren op.

Bij de IBK kun je voor een eenmalige lage prijs van 20 euro Lifetime member worden. Voor deze 20 euro ben je dus altijd lid en hoeft daar niet elk jaar voor te betalen. Dit in tegenstelling tot de DOJO-inschrijving welke elk jaar 100 euro kost.

Ook krijgt men daar een persoonlijk Budo Paspoort voor waarin alle kyu- en Dangraden in alle Budosporten, kunt registreren.

Tevens worden er door de IBK grote stages georganiseerd.

Zelf ben ik al sinds 1994 Lifetime member en heb daar de 5e Dan Budo Allround Fighting behaald.

Op deze wijze kunnen wij dus onze leden een persoonlijk paspoort geven i.p.v. zoals tot nu toe, dat men zich alleen bij de NVBL onder mij als leraar in kon schrijven!

Ik hoop dat er mensen van ons zich hiervoor aan willen melden want ik ben verplicht om 10 paspoorten af te nemen bij de aanmelding/inschrijving van onze club en tevens 100 euro voor de Dojo. Dus dat is een diepte-investering richting de toekomst.

De afdeling waar wij ons bij aansluiten binnen de IBK is “Allround Fighting”

Zo hoeven onze leden ook niet meer elk jaar 5 euro op te hoesten om bij de NVBL een soort surrogaatlidmaatschap te betalen waar je eigenlijk als niet sportleraar niks aan hebt. Dus het paspoort IBK heb je er na vier jaar alweer uit. En ik teken alle kyugraden persoonlijk af waardoor deze bij de IBK gegarandeerd zijn!

Met sportieve groet,

Paul Jansen

Auteur: admin

Ik ben vroeger begonnen met Judo in 1964 en vanaf 1984 ben ik begonnen met mijn andere budostijlen zoals Ju-jutsu, karate, iaido, kobudo etc.