Afsluiting seizoen 2018/2019

Update Nasi maaltijd met BBQ 6 juli 2019. Naschrift per 22-07-2019:

Het was beregezellig zo met een man of 18 deze middag. Het viel net mee met de regen en de temperatuur was ook net aan oké. Het enige jammere was dat er minimaal 2 mensen niet kwamen op het laatste moment en ook nog niet betaald hadden. Ik heb voor drie mensen moeten bijbetalen als organisator en verantwoordelijke van Kokoro. En daar zit ik natuurlijk niet op te wachten. Dus volgend jaar is opgeven gelijk aan betalen. Helaas kan het niet anders. Dus volgend jaar beter hoop ik.

Beste leden,

Als afsluiting van het seizoen 2018/2019 organiseren wij ons inmiddels traditionele etentje in de vorm van een Nasitafel/BBQ dit jaar op zaterdag 06 juli in de tuin, en bij slecht weer binnen, bij de heer Johannes Kaauw thuis! Deelname kost 7 euro per persoon. Geef u op bij Paul Jansen en of bij de heer Kaauw.

AANVANG: 15:00 uur EINDE: 20:00 uur. Introducees zoals vader/moeder/ouders/kinderen toegestaan mits deze natuurlijk meebetalen! Wij hopen op mooi weer en veel deelnemers!

OPGEVEN en betalen a.u.b. voor 30 juni i.v.m. het doen van boodschappen en inschatten van de hoeveelheid eten die we moeten kopen.

Auteur: admin

Ik ben vroeger begonnen met Judo in 1964 en vanaf 1984 ben ik begonnen met mijn andere budostijlen zoals Ju-jutsu, karate, iaido, kobudo etc.