Covid nieuws

Update 11-08-2022: Het laatste nieuws uit covidland is dat de huidige coronavarianten nog steeds subvarianten zijn van omicron. We hebben nu voornamelijk BA 4 en BA5. Deze zijn niet ziekmakender dan de eerdere omicron subvarianten en ik voorzie voorlopig geen nieuwe maatregelen meer zoals lockdowns. Dus we kunnen voorlopig weer op de oude stijl verder gaan met trainen.

Helaas liggen wij weer stil met onze sportieve uitspattingen vanwege het feit dat er geen amateursport meer mag plaatsvinden na 17:00 uur in de middag. En daar vallen wij uiteraard ook onder gezien ons start tijdstip van 19:00 uur!

Het was dus al na 1 keer les in de Basisschool de Rank weer afgelopen mede doordat het toch al niet meer kon voorlopig omdat op deze school weer nieuwe coronagevallen bekend waren geworden en wij daardoor niet meer konden sporten.

Ik houd jullie uiteraard via deze website alsmede de Whatsappgroep en Facbook, op de hoogte. Maar het kan wel weer eens lang gaan duren mede gezien de nieuwe omicronvariant.

Tot de volgende keer! En houdt vol allemaal. Ook dit gaat weer een keer over!

Osu!!!!

Auteur: admin

Ik ben vroeger begonnen met Judo in 1964 en vanaf 1984 ben ik begonnen met mijn andere budostijlen zoals Ju-jutsu, karate, iaido, kobudo etc.