Ervaringen met de nieuwe oefenruimte (Dojo) IJsbaan Julianadorp

We zijn nu ongeveer een maand in onze nieuwe oefenruimte aan het trainen in de kantine van de IJsbaan in Julianadorp. De ruimte is warm wanneer het nodig is. Er trainen geen andere clubs of verenigingen en we kunnen er in wanneer we willen trainen op de voor ons beschikbaar gestelde uren en het is goedkoper dan de vorige zaal van de gemeente. Omdat wij een klein clubje zijn is de kleinere ruimte dan ook geen punt. De ervaringen zijn dus goed en onze verstandhouding met de verhuurder zijn prima! Op het laatste moment is het dus een goede maand geleden in orde gekomen want bijna was ik toen gestopt en dit was onze reddingsboei. Deze werd net op tijd uitgeworpen.

Wij zijn dus uitermate blij want we kunnen met mooi weer heel erg fijn ook nog eens buiten trainen. Ruimte zat en ook nog een overkapping voor de tijden dat het eens regent. Kunnen we alsnog daar buiten trainen.

Alle reden om dus dankbaar te zijn dat het zo gelopen is. Ook al omdat ik niet iedere keer weer de sleutels bij de gemeente moet inleveren en we weer borg terug krijgen en dan weer betalen. En de rekeningen die ik vaak na driekwart jaar ineens kreeg. En dan moest ik dus aardige bedragen aftikken in een keer. Daar ben ik als vertanwoordelijke dus gelukkig vanaf want ik betaal gewoon elke maand de gedraaide lessen achteraf. Handig!

Groet en big Osu,

Paul Jansen

Auteur: admin

Ik ben vroeger begonnen met Judo in 1964 en vanaf 1984 ben ik begonnen met mijn andere budostijlen zoals Ju-jutsu, karate, iaido, kobudo etc.