Hervatten trainingen na de vakantie!

Naar aanleiding van onderstaand bericht, kunnen wij u mededelen dat wij vanaf 20 augustus aanstaande de trainingen zullen hervatten. En in de Dojo achter Basisschool de Rank, DroogheBol 1007 te Julianadorp. Aanvang 19.30 uur. Zaal open om 19.15 uur.

RIVM-nieuws betreffende contactsporten (ook Judo en Karate etc.) per 1 juli 2020

Spelregels voor sport in het kort

In het kort de spelregels voor het sporten: 

  • Per 1 juli is zowel binnen- als buitensport weer toegestaan. Binnensport accommodaties, waaronder sportscholen mogen hun deuren weer openen. Er mag weer binnen worden gesport door alle doelgroepen in alle takken van sport.
  • Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben. Tijdens trainingen en wedstrijden hoeft bij contactsporten geen 1,5 meter afstand te worden gehouden.
  • Voorafgaand en na afloop van de sportbeoefening dienen sporters van 19 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, waaronder in de kleedkamers en in de kantines die ook per 1 juli weer open mogen.
  • Kleedruimtes en toilet- en douchevoorzieningen van sportaccommodaties zijn weer open.
  • Geforceerd stemgebruik langs het veld, zoals schreeuwen en spreekkoren, is niet toegestaan.

Aangezien BSC Kokoro per 20 augustus aanstaande, na de zomervakantie weer begint met de lessen, Geef ik hierbij en hiermee dus aan dat wij dan meteen de dojo in kunnen en weer normaal kunnen sporten zonder contactrestricties.

Dit alles met in achtneming van de regel dat voor en na het sporten weer de 1,5 meter afstand in acht moet worden genomen en:

Onder voorbehoud dat er niet inmiddels weer iets als een nieuwe lockdown van kracht is want we kunnen natuurlijk tegenslag hebben en dat we weer terug moeten en nieuwe regels opgelegd krijgen!

Tot 20 augustus en iedereen een fijne vakantie toegewenst!!!!!!

Paul Jansen

Auteur: admin

Ik ben vroeger begonnen met Judo in 1964 en vanaf 1984 ben ik begonnen met mijn andere budostijlen zoals Ju-jutsu, karate, iaido, kobudo etc.